Vriescel op maat

Vriescel op maat kopen

Naast de standaard Minibox vriescellen biedt Vicon Koeltechniek koelcellen op maat. Met deze maatwerk vriescellen kunt u zelf bepalen hoe groot de vriescel moet worden en hoe isolerend de vriescel moet worden. Bovendien kunt u zelf bepalen welke deur u in de vriescel wilt hebben en hoe de inrichting van de rekstellingen moet worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een koelcel op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Vriescel, werknemer, Vicon Koeltechniek

Vriescel voor iedere branche

Vicon Koeltechniek helpt u graag om de best passende koeltechnische oplossing voor u te bedenken. In welke branche u ook werkzaam bent, voor iedere organisatie is er een geschikte vriescel. Zo hebben wij vriescellen geleverd voor onder andere:

  • Slagerijen
  • Horeca
  • Groothandel

Neem vrijblijvend contact op met Vicon Koeltechniek als u vragen heeft over een vriescel voor uw organisatie. Wij helpen u graag verder.

Vriescel voor ieder bedrijf

Voor ieder bedrijf of organisatie kan Vicon Koeltechniek een vriescel op maat maken.

Met behulp van goed isolerende sandwichpanelen kan uw vriescel op de gewenste maat worden gemaakt. Ook kan uw huidige vriescel eenvoudig worden uitgebreid met behulp van sandwichpanelen. Of nu op zoek bent naar een kleine vriescel voor in uw horecaonderneming of voor een vrieshuis voor uw vleesverwerkingsbedrijf. Vicon Koeltechniek denkt graag met u mee over de beste koeltechnische oplossing voor uw branche.

Duurzaamheid

Vicon vindt duurzaamheid een belangrijk gegeven en maakt dan ook altijd gebruik van optimaal isolerende sandwichpanelen en hoge kwaliteit deuren. Bij Vicon worden de nieuwste technieken nauwlettend in de gaten gehouden. Wij houden altijd rekening met de nieuwste normen van isoleren.

Vriescel voor iedere ruimte

Een vriescel op maat kan door Vicon Koeltechniek in iedere beschikbare ruimte worden geplaatst mits deze een egale vloer heeft en een stroomvoorziening heeft. Daarnaast kan de vriescel eenvoudig in grootte worden aangepast als dit nodig is. Dus wanneer u beschikt over een snelgroeiend bedrijf, is een eenvoudig uit te breiden vriescel aan te raden.

Vriescel kopen?

Wanneer u overweegt een vriescel aan te schaffen, gaat u niet over één nacht ijs. Het is belangrijk om goed te bekijken welk type vriescel past bij uw wensen en de toepassing. Vicon Koeltechniek helpt u graag bij het inventariseren van uw wensen en bedenkt graag samen met u de best mogelijk koeltechnische oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan.

Modulaire vriescel, Vicon Koeltechniek

Modulair opgebouwde vriescel