Vriescel op maat

Vriescel op maat, Vicon Koeltechniek, halfinliggende draaideur
Vriescel op maat Vicon Koeltechniek
  • Vriescel op maat, Vicon Koeltechniek, halfinliggende draaideur
  • Vriescel op maat Vicon Koeltechniek

Vriescel op maat kopen

Bent u op zoek naar een vriescel, maar is een standaard vriescel voor u geen optie? Hebt u bijvoorbeeld zeer beperkt de ruimte voor een vriescel, of zoekt u juist een vriescel met zeer grote afmetingen? Dan is een vriescel op maat de uitkomst voor u.

Met een vriescel op maat van Vicon Koeltechniek bepaalt u zelf hoe groot de vriescel moet worden en hoe isolerend de vriescel moet worden. Bovendien kunt u zelf bepalen welke deur u in de vriescel wilt hebben en hoe de inrichting van de rekstellingen moet worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een koelcel op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Naast de standaard Minibox vriescellen biedt Vicon Koeltechniek ook koelcellen op maat.

Offerte aanvragen

vriescel op maat vicon koeltechniek

Vriescel voor iedere branche

Vicon Koeltechniek helpt u graag om de best passende koeltechnische oplossing voor u te bedenken. In welke branche u ook werkzaam bent, voor iedere organisatie is er een geschikte vriescel. Zo hebben wij vriescellen geleverd voor onder andere:

  • Slagerijen
  • Horeca
  • Groothandel

 

Neem vrijblijvend contact op met Vicon Koeltechniek als u vragen heeft over een vriescel voor uw organisatie. Wij helpen u graag verder.

Vriescel voor ieder bedrijf

Voor ieder bedrijf of organisatie kan Vicon Koeltechniek een vriescel op maat maken.

Met behulp van goed isolerende sandwichpanelen kan uw vriescel op de gewenste maat worden gemaakt. Ook kan uw huidige vriescel eenvoudig worden uitgebreid met behulp van sandwichpanelen.

Of nu op zoek bent naar een kleine vriescel voor in uw horecaonderneming of naar een vrieshuis voor uw vleesverwerkingsbedrijf: Vicon Koeltechniek denkt graag met u mee over de beste koeltechnische oplossing voor uw branche.

Ook voor uw bedrijf hebben wij de geschikte vriescel op maat. Hebt een slechts weinig ruimte en zoekt u dus een vriescel die precies op een bepaalde plek past en de ruimte optimaal benut? Of hebt u juist behoefte aan een zeer grote vriescel? Onze vriescellen zijn modulair opgebouwd en dus aanpasbaar aan elke ruimte.

Duurzaamheid van vriescellen

Vicon vindt duurzaamheid een belangrijk gegeven en maakt dan ook altijd gebruik van optimaal isolerende sandwichpanelen en hoge kwaliteit deuren bij alle vriescellen. Bij Vicon worden de nieuwste technieken nauwlettend in de gaten gehouden.

Wij houden altijd rekening met de nieuwste normen van isoleren en zorgen ervoor dat ons assortiment koelcellen en vriescellen in overeenstemming is met deze normen.

Tevens heeft de manier waarop u gebruikmaakt van uw vriescel invloed op de duurzaamheid. Opent en sluit u de vriescel maar weinig, dan kunt u hier de deur op afstemmen. Bedrijven waarbij de koelcel deur juist zeer regelmatig geopend en gesloten wordt, doen er goed aan een gemakkelijk te openen en te sluiten koelcel deur te kiezen.

Staat uw koelcel of vriescel vaak afwisselend aan en uit, dan is het goed om hiermee rekening te houden bij de aanschaf. Wij adviseren u graag over welke vriescellen het best bij uw energieverbruik passen.

Vriescel voor iedere ruimte

Een vriescel op maat kan door Vicon Koeltechniek in iedere beschikbare ruimte worden geplaatst, mits deze een egale vloer heeft en een stroomvoorziening heeft. Daarnaast kan de vriescel eenvoudig in grootte worden aangepast als dit nodig is. Wanneer u dus beschikt over een snelgroeiend bedrijf, is een eenvoudig uit te breiden vriescel aan te raden.

Vriescel kopen?

Wanneer u overweegt een vriescel aan te schaffen, gaat u niet over één nacht ijs. Het is belangrijk om goed te bekijken welk type vriescel past bij uw wensen en de toepassing. Vicon Koeltechniek helpt u graag bij het inventariseren van uw wensen en bedenkt graag samen met u de best mogelijk koeltechnische oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte bij ons aan.

Modulaire vriescel, Vicon Koeltechniek

Modulair opgebouwde vriescel