Vriescel horeca

Vriescel horeca
  • Vriescel horeca

Vriescel voor de horeca kopen

Uw bedrijf in de horeca staat of valt met goede ingrediënten. Bij het inkopen van die ingrediënten let u daarom op hoe de ingrediënten eruitzien en op hoe ze voelen en ruiken. Zo waarborgt u dat u steeds de beste, verse ingrediënten tot uw beschikking hebt voor het bereiden van uw gerechten.

Als u uw ingrediënten koopt, is kwaliteit altijd prioriteit nummer één. Uw ingrediënten blijven van hoge kwaliteit door ze na aankoop op te slaan in een kwalitatieve vriescel. Hebt u behoefte aan een vriescel voor uw horeca bedrijf? Vraag gemakkelijk, snel en vrijblijvend een offerte aan bij Vicon Koeltechniek voor een vriescel binnen uw horeca onderneming.

Offerte aanvragen

Kwalitatieve vriescel voor de horeca

Of de ingrediënten er ook na uw aankoop goed blijven uitzien en vers blijven, is afhankelijk van uw manier van opslag.

Een goede, kwalitatieve vriescel is voor elke onderneming in de horeca van groot belang. Klanten hechten veel waarde aan de versheid en smaak van de gerechten die u serveert. Elke onderneming in de horeca staat of valt met een goede naam bij de klanten.

Kies daarom voor een vriescel van goede kwaliteit om uw ingrediënten te allen tijde in de juiste conditie te houden, zodat u erop kunt vertrouwen dat u voor de bereiding van uw gerechten altijd de beste en meest verse ingrediënten in huis hebt.

Vriescel op maat voor de horeca

Horecagelegenheden zijn vaak gevestigd op locaties die zeer gewenst en dus duur zijn. Het is hierdoor vaak woekeren met de vierkante meters die beschikbaar zijn. Een te grote vriescel is voor de horeca dan ook geen optie, omdat hier eenvoudigweg geen plaats voor is. Met een te kleine vriescel kunt u echter niet garanderen dat u steeds álle ingrediënten vers kunt houden.

Vicon Koeltechniek biedt u de oplossing met modulaire vriescellen. Wij kunnen op deze manier ook de horeca vriescellen bieden die perfect passend zijn in elke situatie. Uw vriescel wordt speciaal voor u en uw bedrijf en bedrijfsruimte op maat gemaakt en vult zo precies de ruimte die u voor ogen hebt. U levert niet onnodig ruimte in vanwege een slecht passend en dus onhandig formaat vriescel, maar hebt de beschikking over een vriescel op maat die precies aan uw wensen voldoet en niet in de weg staat. U beschikt op deze manier over een vriescel die perfect bij uw horecagelegenheid past.

Rekstellingen in vriescel: perfect voor de horeca

Om uw op maat gemaakte vriescel nog beter te laten aansluiten bij uw specifieke wensen en specifieke gelegenheid binnen de horeca, biedt Vicon Koeltechniek verschillende soorten rekstellingen aan. Met deze rekstellingen kunt u de vriescel naar eigen wens en behoefte indelen en optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte in de vriescel.

Wij adviseren u graag

De aanschaf van een vriescel is voor een ondernemer in de horeca vaak een grote investering. Het is daarom essentieel u goed te laten adviseren over vriescellen alvorens tot aankoop over te gaan.

Bij Vicon Koeltechniek begrijpen we dat de aanschaf van een vriescel voor de horeca een belangrijke bedrijfsbeslissing is. Wij stellen daarom met plezier onze expertise en ervaring tot uw beschikking.

U kunt bij ons terecht met uw vragen over koeltechniek in het algemeen en met productspecifieke vraagstukken. Wij denken graag met u mee en vinden samen met u de best passende koelcel voor uw horeca onderneming die precies aansluit bij uw wensen. Aarzel niet en neemt u gerust contact met ons op.