Minibox Vriescel

Minibox Vriescel kopen

Gemakkelijk en snel een betrouwbare vriescel kopen? Dan kan de Isocab Minibox de perfecte oplossing zijn. Deze relatief kleine vriescellen bieden capaciteit voor kleine toepassingen. Zoekt u bijvoorbeeld een vriescel voor in de horeca, dan is het vaak van belang dat de vriescel compact is, zodat hij past in een snackbar, slagerij of andere kleine horecagelegenheid.

Heeft u op dit moment een grote vriescel op maat, maar heeft u behoefte aan uitbreiding? Ook dan kan de Isocab Minibox u verder helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze goedkope vriescel!

Offerte aanvragen

Modulaire Minibox Vriescel

Een compacte modulaire vriescel tegen een aantrekkelijke prijs, dat is de minibox vriescel.

Deze kant en klare vriescel kan eenvoudig en snel worden opgebouwd in nagenoeg iedere ruimte. De minibox wordt bij voorkeur geleverd met een bijpassende vloer om het koudeverlies zo laag mogelijk te houden. Deze vriescel kan koelen tot maximaal -20 °C. Het is ook mogelijk om deze minibox als koelcel te gebruiken.

Specificaties vriescel minibox

Een minibox vriescel wordt opgebouwd met sandwichpanelen in diktes variërend van 80 mm tot en met 160 mm. Hierbij geldt, hoe dikker de panelen, hoe hoger de isolatiewaarde van het sandwichpaneel. De kern van een sandwichpaneel is gevuld met PUR-schuim. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Meest geleverd zijn de panelen van roestvrijstaal, maar ook panelen met een afwerking van thermopane glas, plastisol en multiplex zijn mogelijk. De vriescel minibox is uit te breiden tot maximaal 20 m2. Mede door de hoogwaardige POLY-systems sandwichpanelen zijn de minibox vriescellen zeer energiezuinig. Doordat deze miniboxen gebruik maken van een gewone 230 volt stekker, kan de vriescel heel eenvoudig zelf worden opgebouwd, gedemonteerd of worden uitgebreid.

Pen-haak koppeling

De verschillende vriescelpanelen worden aan elkaar gekoppeld door middel van een pen-haak verbinding. Dit zorgt ervoor dat de panelen goed aansluiten en snel gekoppeld en gedemonteerd kunnen worden.

Voordelen van een Minibox

Een vriescel minibox wordt ten eerste stekkerklaar aangeleverd. Dat wil zeggen dat er geen zaag meer aan te pas hoeft te komen. De vriescel kan gelijk eenvoudig in elkaar worden gehaakt en worden afgemonteerd. Voordelen van de minibox vriescel ten opzicht van andere vriescellen zijn:

  • Zeer energiezuinig
  • Stabiel
  • Maatwerk
  • Grote keuze in toebehoren

Minibox vriescel kopen?

Als u meer wilt weten over de minibox vriescel neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wij kunnen u ook goede adviezen geven voor het gebruik binnen uw bedrijf of branche. Wij hebben al voor veel verschillende branches dit type minibox vriescel geleverd. Wij nemen graag met u de mogelijkheden door, zoals bijvoorbeeld de dikte van de panelen, de grote, de indeling en de vriesceldeur. U kunt indien gewenst ook vrijblijvend een offerte aanvragen voor een minibox vriescel.