Vriescellen

Vriescel op maat

 • Modulaire vriescel
 • Vriescel op maat gemaakt
 • Snelle montage
Lees meer

Minibox vriescel

 • Snelle installatie
 • Goedkope vriescel
 • Te koelen tot -25°C
Lees meer

Deuren

 • Uitgebreide keuze deuren
 • Een deur voor iedere toepassing
 • Uitstekende eigenschappen
Lees meer

Sandwichpanelen

 • Op maat verkrijgbaar
 • Zeer goede isolatie
 • Duurzaam
Lees meer

Vriescellen

Bij Vicon Koeltechniek kunt u vriescellen kopen in iedere gewenste grootte en voor in iedere branche.

Wij leveren zowel vriescellen op maat als kant-en-klare miniboxen. Ook zijn losse onderdelen voor uw vriescel bij ons verkrijgbaar, uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit, zoals u die van Vicon mag verwachten. Te denken valt aan sandwichpanelen of vriesceldeuren. Wij houden de technische innovaties op het gebied van de koeltechniek nauw in het oog en passen ons aanbod hierop aan. Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees hieronder meer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vriescel op maat

Met de vriescel op maat kunt u helemaal zelf bepalen hoe groot uw vriescel moet zijn. Bij deze maatwerk vriescellen kunt u ook de isolatiewaarde zelf bepalen. Voor elke ruimte is het mogelijk een vriescel te leveren: ook in de lastigste ruimtes hebben wij al vriescellen weten te plaatsen. Onze experts in de koeltechniek denken graag met u mee om uw modulaire vriescel geheel naar wens te maken en de indeling zo praktisch mogelijk te laten zijn voor de gebruikers.

 

Onderdelen van vriescellen

Vriesceldeur

U heeft een uitgebreide keuze uit speciale vriesceldeuren. Iedere branche vraagt om een eigen type deur. Zo hebben wij een viertal verschillende mogelijkheden:

  • Draaideur
  • Lichte schuifdeur
  • Zware schuifdeur
  • Industriële schuifdeur

De keuze voor een bepaalde deur is niet enkel afhankelijk van de branche, maar ook van het gebruik. Als de vriesceldeur veel wordt gebruikt, is een loodzware deur niet aan te raden. Bij Vicon Koeltechniek worden voornamelijk deuren aangeboden van het merk Isomasters. De voordelen van deze thermische deuren zijn dat ze van hoge kwaliteit zijn, uitstekende thermische eigenschappen hebben, kunnen worden voorzien van CLEANsafe-coatings en snel kunnen worden gemonteerd.

Sandwichpanelen

Met behulp van goed isolerende sandwichpanelen kunt u uw vriescel in meer of mindere mate afsluiten van de buitenlucht. Hoe dikker de kern van PIR, hoe hoger de isolatiewaarde. Vanwege de isolerende eigenschappen worden deze sandwichpanelen zowel veel gebruikt in de voedselverwerkingsindustrie als bijvoorbeeld voor een buitenwand van een schuur of ander gebouw. De medewerkers van Vicon Koeltechniek helpen u graag verder bij uw keuze voor de juiste sandwichpanelen.

Vriescel, werknemer, Vicon Koeltechniek

Alles voor uw vriescel

Bij Vicon Koeltechniek kunt u terecht voor een vriescel die past bij gebruik in verschillende branches, zoals de horeca, uitvaart, slagerij, bloemenbranche, etc. Wij leveren tevens onderdelen voor uw vriescel.

 

Heeft u vragen over de geschikte koelcel voor uw branche? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Verschillende typen vriescellen

Vicon werkt met hoogwaardige vriescellen van merken zoals Viessmann, Isomasters en POLY-Systems.

Deze vriescellen zijn van topkwaliteit, hebben een perfecte prijs-kwaliteitverhouding en zijn goed afgewerkt.

Minibox vriescel

Een minibox vriescel is een stekkerklare vriescel die snel geplaatst kan worden. Deze minibox vriescellen bieden de perfecte koeltechnische oplossing voor kleine toepassingen, zoals in een kleine horecagelegenheid. De minibox kan koelen tot -25 ℃ en is beschikbaar tot een vriescapaciteit van 10m3. Hij wordt geleverd met een energiezuinige vriesinstallatie op 230 volt. De minibox heeft daarnaast een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vriescel horeca

In de horeca moeten grote hoeveelheden ingrediënten voor langere tijd goed gekoeld blijven. Een vriezer voldoet dan vaak niet, omdat bijvoorbeeld de maten van een vriezer niet toereikend zijn. Een vriescel voor in de horeca is in verschillende maten en merken leverbaar en voorziet dus ook in uw behoefte voor uw specifieke bedrijf in de horeca.

Juist in de horeca is betrouwbaarheid van een vriescel van groot belang. In de vriescel slaat u grote hoeveelheden verse voedingswaren op, en u bent elke dag van (de versheid van) deze voedingswaarden afhankelijk in de uitoefening van uw beroep. Vicon levert u een betrouwbare vriescel die optimaal bij uw bedrijf en situatie past. Wij adviseren u graag over de juiste vriescel voor uw horeca onderneming.

Vriescel kopen

Wilt u ook gebruikmaken van de expertise van Vicon bij de aanschaf van uw vriescel?

Wanneer u een vriescel wilt gaan kopen, kan het handig zijn om een expert in koeltechnische installaties met u mee te laten denken over de beste koeltechnische oplossing voor uw producten en branche. Of het nu gaat om een stekkerklare minibox of een vrieshuis naar eigen maatvoering: alles is mogelijk. Er zijn uiteraard altijd meerdere wegen die naar Rome leiden en wij bekijken deze graag samen met u, zodat u de komende jaren met een goede vriescel zit die geheel naar uw wens is!

Geïnteresseerd in een vriescel voor uw bedrijf?