Blog

Vriescel kopen

Vicon Koeltechniek is een ervaren partij op het gebied van vriescellen en koelcellen. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we in staat om het juiste advies te geven en de beste vriescellen aan te bevelen voor iedere beschikbare ruimte. Of het nu gaat om een horecaorganisatie, een vleeshandel of juist om het koelhouden van andere producten. Vicon helpt u graag bij het kopen van een vriescel voor uw organisatie. Neem direct contact op of lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Vriescel aangepast op uw organisatie

Omdat iedere organisatie haar eigen wensen en mogelijkheden heeft, beseffen we bij Vicon dat het belangrijk is om een vriescel kopen die perfect past bij uw organisatie. In capaciteit, in indeling, in kracht en in duurzaamheid. Binnen het aanbod aan vriescellen, hebben we een groot aanbod aan vriescellen te koop. Afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft en de eisen die u stelt, kunnen we advies geven over het kopen van de juiste vriescel op maat.

Vriescellen voor diverse branches

Vriescellen worden veel gebruikt in de horeca, maar ook in andere branches wordt veelvuldig gebruik gemaakt van vriescellen. Denk bijvoorbeeld aan slagerijen, maar ook aan banketbakkerijen waar gebak en voorraad ingevroren moet kunnen worden. Bij iedere vriescel is hygiëne belangrijk, maar verder verschillen de eisen tussen de cellen waarschijnlijk significant. Zo moet een vriescel voor de horeca goed toegankelijk zijn bij drukte. Dit kan gerealiseerd worden door gebruik te maken van een afslutibare deur voor rustige momenten en ’s nachts in combinatie met een strokengordijn. Vicon Koeltechniek adviseert u hier graag over zodat u vriescel heeft waar u de komende jaren mee vooruit kunt. Of u nu in de horeca actief bent of juist in een andere branche waar koel- en vriescellen nodig zijn.

Vriescel prijs

De prijzen van vriescellen lopen fors uiteen. Dit is met name te danken aan het veelzijdige aanbod dat de markt te bieden heeft. Zo zijn er merken die niet alleen gespecialiseerd zijn in het maken van vriescellen, maar ook in het maken van wanden voor cleanrooms in laboratoria en ongeveer dezelfde wanden gebruiken. De eisen bij dergelijke wanden zijn veel hoger en daarmee worden de kosten voor een vriescel ook gelijk hoger. Bij Vicon koel techniek hebben we de beschikking over verschillende aanbieders. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een leverancier selecteren die past bij uw wensen en budget. Daarmee kunt u in grote lijnen zelf bepalen hoe duur de vriescel zal zijn.

Een echt goedkope vriescel kopen

Toch is de aanschaf prijs van een vriescel niet het enige dat belangrijk is. De kosten van de vriescel worden ook gevormd door de energiekosten en de onderhoudskosten van de vriescel. We adviseren u dan ook graag bij het energieverbruik van de vriescel. Overigens maken wij altijd gebruik van de meest actuele technieken en kunnen we duurzame vriescellen aanbieden. Op die manier heeft u een echt goedkope vriescel!

Een vriescel kopen

Bent u benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen met betrekking tot een vriescel kopen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder om de juiste vriescel aan te schaffen voor uw organisatie. Hierbij denken we onder andere mee in:

  • De beschikbare ruimte
  • De wensen die u heeft met betrekking tot de inrichting
  • De efficiëntie van de vriescel

Op die manier kunt u een vriescel kopen die perfect is gemaakt voor uw organisatie en waarbij ook de kosten van het onderhoud en energie relatief laag zijn én waarbij de prijs van de vriescel bij aanschaf ook relatief laag is! Bent u op zoek naar een onderhoudscontract voor uw vriescel of koelcel ook dan kunnen wij u perfect van dienst zijn bij Vicon koeltechniek.

Contact formulier