Blog

Vriescel horeca

In vrijwel iedere horeca organisatie wordt een vriescel gebruikt om de producten zo vers mogelijk te houden. Als horeca ondernemer mag u verwachten dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt rekenen op de vriescel. De producten in uw vriescel moeten immers met de hoogst mogelijke kwaliteit voorgeschoteld kunnen worden aan uw klanten. Vicon Koeltechniek helpt u graag bij de aankoop van een betrouwbare vriescel voor in de horeca. Binnen onze dienstverlening adviseren wij u over de mogelijkheden van de vriescellen en komen wij een vriescel op maat graag installeren in uw horeca onderneming!

Efficiënte vriescel

De aankoop van de vriescel wordt vaak gezien als de grootste kostenpost. Dit is vanzelfsprekend omdat er een duidelijke factuur aan de kosten ten grondslag ligt. Toch is er nog een belangrijke andere kostenpost die in overweging genomen moet worden als u een nieuwe vriescel gaat kopen voor uw horeca onderneming: de energiekosten. Deze kosten worden samen met de andere energiekosten verrekend en daarmee vallen de energiekosten voor een vriescel minder op. Toch is het een belangrijke kostenpost en is het aantrekkelijk om bij het kopen van een vriescel al rekening te houden met de energiekosten van de vriescel voor de horecaonderneming. Vicon Koeltechniek adviseert u hier graag bij zodat u blijvend een goedkope vriescel heeft. Overigens probeert Vicon Koeltechniek de kosten voor de aanschaf van de koelcel ook zo laag mogelijk te houden door gebruik te maken van vaste leveranciers en zo goedkope vriescellen aan te kunnen bieden.

Modulaire vriescel voor in de horeca

De ruimte in een horecaonderneming is over het algemeen beperkt. U wilt immers zoveel mogelijk klanten in uw zaak hebben. Daarom wordt er voor de vriescel vaak maar een relatief klein gedeelte gereserveerd. Daarom is het nodig om te kiezen voor een leverancier die in staat is om vriescellen op maat te leveren. Vicon Koeltechniek is hiertoe in staat en kan u vriescellen bieden die perfect passen bij de eisen die u stelt.

Rekstellingen in vriescel

Om de ruimte in koelcellen zo goed mogelijk te gebruiken adviseren we vaak om rekstellingen te gebruiken in uw vriescel. Hiermee kunt u de ruimte optimaal gebruiken en de hygiëne ook waarborgen. Bovendien kan de ruimte efficiënt gebruikt worden.

Vriescel voor horeca kopen

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag om de juiste vriescel te kopen voor uw horeca organisatie.

Contact formulier