Koelservice

Bestellen

Uw koelapparatuur bestellen bij Vicon kan op verschillende manieren:

  • Digitaal: stuur een e-mail naar info@viconkoeltechniek.nl of vul het offerteformulier of contactformulier in
  • Telefonisch: 06-33168351
  • Schriftelijk: Lekdijk-West 51, 2871 ML Schoonhoven, Zuid-Holland, Nederland

U krijgt van ons altijd zwart-op-wit (schriftelijk of digitaal) een bevestiging van uw bestelling, zodat u uw bestelling nog eens kunt controleren. Ook geven wij hierbij een voorlopige richtlijn voor een bezorgdatum van de apparatuur. De definitieve datum zal later in overleg met u vastgelegd worden.

Afleveren

Bij Vicon betaalt u geen extra bezorgkosten, tenzij vooraf anders afgesproken.

Het afleveren van de apparatuur, mits gelijkvloers, is volledig bij de prijs inbegrepen. Wij zorgen voor het vervoer: zelf, of in samenwerking met de importeur.
Deze voorwaarden gelden overigens alleen voor bezorging in Nederland. Voor afleveren in het buitenland gelden extra kosten, variërend per land of regio.

Installeren

Indien gewenst kunnen wij tegen een kleine vergoeding de koelapparatuur voor u uitpakken, (waterpas) plaatsen, aansluiten en testen op een juiste werking. Uiteraard ontvangt u van ons de volledige handleiding en gebruiksaanwijzingen bij de producten. Ook onze medewerkers zullen u kunnen voorzien van een korte instructie!

STEK-certificaat

Installaties voor koeltechniek worden bij Vicon altijd door STEK-gecertificeerde monteurs geplaatst en geïnstalleerd. Het vereiste papierwerk is bij ons dan ook altijd in orde en aanwezig. U dient te zorgen voor de benodigde voorzieningen voor de plaatsing of installatie van uw koelcel of vriescel. Denk hierbij aan een vlakke ondergrond, een aansluitpunt voor elektra en een afvoermogelijkheid voor water.

Wij laten u uiteraard vooraf weten welke voorwaarden op uw situatie van toepassing zijn, zodat u op de hoogte bent van de kosten en planning.

Betalen

Factuurbedragen tot €10.000 kunt u bij ons contant voldoen bij aflevering van de apparatuur. Ook overmaken op onze bankrekening is een optie. Dit is mogelijk vanaf de bevestiging van uw order. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Bij grote factuurbedragen vragen wij u om deelbetalingen. U betaalt 35% bij aankoop en 25% bij levering. Het resterende bedrag moet binnen twee weken na de oplevering aan ons zijn voldaan.

Vicon biedt daarnaast de mogelijkheid om bij regelmatige orders de betalingen op rekening te zetten. Vooraf worden alle kosten met u besproken, zodat hier geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Garantie

Vicon levert al haar koelapparatuur uiteraard met garantie. Wanneer u bij ons een servicepakket afsluit, krijgt u 5 jaar garantie op uw koelcel of vriescel. In deze garantieperiode repareren wij een defect of storing in principe kosteloos. Uitzondering hierop is schade door onjuist gebruik van de apparatuur: u heeft dan geen recht op garantie.

Storingen

Voor algemene storingen zijn wij op maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur zowel digitaal als telefonisch bereikbaar. Bij dringende storingen aan uw koelcel of vriescel kunt u ook op zondag en buiten werktijden contact met ons opnemen. Wij proberen uw klacht dan altijd zo spoedig mogelijk op te lossen!