Koelservice

Service

  • Eens per jaar preventief onderhoud
  • Wettelijke controle op veiligheid
  • Korting van 10% op de gebruikte materialen
Neem contact op

Voordelen

  • Veilige & betrouwbare koelcel
  • Advies over energie zuinigheid
  • Vakkundige hulp bij storingen
Offerte aanvragen

Meer info

Meer informatie over:

  • Afleveren
  • Installeren
  • Betalen
Lees meer

Koelservice

Goede koelservice en onderhoud is van groot belang voor het behoud van uw koelcellen en vriescellen.

Vicon Koeltechniek is een betrouwbare partner in de koeltechniek en kan worden ingeschakeld vanaf de offertefase tot en met de ontwerp- en installatiefase. Daarnaast kunt u bij Vicon ook terecht voor het gehele onderhoud aan uw koelinstallaties. U kunt bij ons altijd terecht met uw vragen, wij zijn u graag van dienst.

Duurzaam

Vicon vindt het erg belangrijk om duurzaam te werken. Wij kijken dan ook altijd waar het mogelijk is om energie te besparen en duurzame toepassingen door te voeren. Ook tijdens onderhoud van uw huidige koeltechnische installatie kunnen wij u adviseren over verduurzaming en energiezuinigheid.

Goede service in de koeltechniek

Wij adviseren iedereen met een koeltechnische installatie jaarlijks preventief onderhoud te laten plegen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Jaarlijks onderhoud zorgt ervoor dat onderdelen minder snel kapot gaan en geheel vervangen dienen te worden. Naast dit jaarlijkse onderhoud, vindt er ook een wettelijke controle op de veiligheid plaats. Hierbij wordt onder andere gecheckt op de lekdichtheid van de koelinstallatie om te controleren of de cel voldoet aan de F-gassen verordening. Als u bij Vicon een servicecontract heeft afgesloten krijgt u bovendien een korting van 10% op de gebruikte materialen.

Voordelen van een goede koelservice

Goede koelservice is een service waar u altijd van op aan kunt! U moet te allen tijde terecht kunnen bij de service wanneer er een storing is of wanneer uw koeltechnische installatie mankementen vertoont. Bij goed onderhoud en een goede service kunt u jarenlang onbezorgd genieten van een goede koelcel of vriescel en hoeft u niet bang te zijn dat u op een onverwacht moment niet van uw koeltechnische installatie op aan kunt. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, kunt u altijd contact opnemen door uw storing te melden en wordt u vakkundig geholpen door een van onze vakbekwame medewerkers.

Meer informatie

U kunt bij Vicon terecht voor service en onderhoud, maar ook voor de aanschaf van een nieuwe koeltechnische installatie. Hoe gaat u te werk?

Neem allereerst contact op met Vicon door eenvoudig ons contactformulier in te vullen. Ook als u graag geadviseerd wordt, verzoeken wij u contact op te nemen het contactformulier of via email of telefoon. Wij zullen dan samen met u bekijken wat voor uw bedrijf de beste koeltechnische oplossing is.

Afleveren

Nadat u overeen bent gekomen met de aanschaf van een koelcel of vriescel, zal met u een datum worden afgesproken voor bezorging van de installatie. Bij Vicon hoeft u geen extra bezorgkosten te betalen, mits de koelinstallatie gelijkvloers kan worden afgeleverd. Wij zullen de koel- of vriescel voor u vervoeren naar de plaats van bestemming binnen Nederland. Als de koeltechnische installatie in het buitenland moet worden bezorgd, zal vooraf met u worden besproken welke prijs daarvoor wordt doorberekend.

Installatie

U heeft bij Vicon de keuze om tegen een kleine vergoeding de koelapparatuur te laten uitpakken, (waterpas) te laten plaatsen en aan te laten sluiten. Daarnaast wordt er gelijk getest op een juiste werking. Het enige waar u in dit geval voor moet zorgen is een vlakke ondergrond, een elektra-aansluiting en een afvoermogelijkheid voor water. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de installatie zelf te doen. U krijgt van ons de handleidingen en gebruiksaanwijzingen meegeleverd bij uw product. Het is ook mogelijk om een korte instructie te krijgen door een van onze STEK-gecertificeerde medewerkers.

Garantie

Alle door Vicon geleverde koelapparatuur wordt geleverd met garantie. Het is mogelijk om een servicepakket af te sluiten bij Vicon. Hiermee krijgt u een garantie van 5 jaar op uw koelcel of vriescel. Binnen deze garantieperiode repareren wij in principe iedere storing of defect kosteloos. Mocht de schade of het defect zijn ontstaan door onjuist gebruik van de koel- of vriescel dan valt dit helaas niet binnen de garantie.

Storingsmelding

Vicon is 24/7 voor storingen bereikbaar. Voor algemene storingen kunt u op werkdagen en op zaterdagen terecht tussen 9.00 en 17.00 uur. Bij dringende storingen kunt u ook buiten deze tijden contact met ons opnemen. Wij proberen uw storing zo snel mogelijk voor u op te lossen!