Blog

Koelinstallatie horeca

En koelinstallatie voor in de horeca dient altijd van hoogwaardige kwaliteit te zijn. De horeca is een branche waarin dagelijks gebruik wordt gemaakt van voedingsmiddelen die gekoeld bewaard dienen te worden. Een koelinstallatie voor in de horeca moet ervoor zorgen dat deze producten zo gekoeld worden dat zij de uitstekende kwaliteit behouden. Wanneer u interesse heeft in een uitstekende koelinstallatie voor in uw horeca onderneming, dan bent u van harte welkom bij Vicon koeltechniek. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij u altijd met de best passende koelinstallatie voor de horeca van dienst kunnen zijn.

Een betaalbare koelinstallatie voor uw horeca gelegenheid

Wij bieden u altijd een koelinstallatie die voor uw horeca onderneming uitermate geschikt is. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij iedere klant van dienst kunnen zijn met een kwalitatief hoogwaardige koelinstallatie voor de horeca naar wens. U vindt bij ons dan ook niet alleen standaard formaten installaties, maar u kunt ook altijd bij ons terecht voor een betaalbare koelinstallatie voor in de horeca tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Contact

Kies voor een koelinstallatie voor de horeca van Vicon en profiteer van een scherpe prijs, een hoogwaardige kwaliteit, optimale duurzaamheid en een vriendelijke service. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een koelinstallatie voor in de horeca of neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel dan naar 06-33168351, mail naar info@viconkoeltechniek of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.

Contact formulier