Minibox Koelcel

Minibox Koelcel kopen

Gemakkelijk en snel een betrouwbare koelcel kopen? Dan kan de Isocab Minibox de perfecte oplossing zijn. Deze relatief kleine koelcellen bieden capaciteit voor kleine toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een wijnbar of andere horecagelegenheid die vrij klein is. Heeft u op dit moment een grote koelcel op maat, maar heeft u behoefte aan uitbreiding? Ook dan kan de Isocab Minibox u verder helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor deze goedkope koelcel!

Offerte aanvragen

Gepersonaliseerde koelcel

De Minibox van Isocab kan voorzien worden van een gepersonaliseerde folie. Zo sluit de koelcel exact aansluiten op het interieur van uw organisatie. Zeker wanneer de koelcel in het zicht staat kan dit een goede oplossing zijn.

Modulaire Minibox koelcel

Een Minibox koelcel is een compacte modulaire koelcel voor in beperkte ruimtes.

Dit type koelcel kan eenvoudig en snel worden opgebouwd. Zelfs in ruimtes met schuine daken kan een Minibox worden opgebouwd. Deze modulaire koelcellen kunnen met of zonder vloer worden geleverd en zijn ook te gebruiken als vriescel tot een maximum van -20 °C. Wanneer de cel zal worden gebruikt als vriescel, zal er een vloer in de modulaire vriescel moeten worden gelegd.

Specificaties Minibox Koelcel

De Minibox Koelcel wordt opgebouwd uit sandwichpanelen met een dikte van 80 mm, 120 mm of 160 mm. De sandwichpanelen zijn geïsoleerd met een kern van PUR-schuim en zijn verkrijgbaar met een verschillende afwerking. Zo zijn er sandwichpanelen verkrijgbaar gemaakt van roestvrijstaal, thermopane glas, plastisol en multiplex. Deze panelen worden eenvoudig aan elkaar gekoppeld door middel van een pen-haak verbinding. Daarnaast is iedere koelcel voorzien van een goed passende isothermische deur met slot. Een Minibox is uit te breiden tot maximaal 20 m2. Door de hoogwaardige POLY-systems panelen zijn de Miniboxen zeer energiezuinig. De Minibox maakt gebruik van 230 volt en beschikt over een gewone stekker. Doordat de koelcel ook eenvoudig kan worden gedemonteerd, kan hij indien gewenst, worden uitgebreid of worden afgebroken.

Afmetingen Minibox

De Minibox is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • Minimaal 90 cm x 90 cm
  • Maximaal 240 cm x 450 cm
  • Hoogte: 210 cm of 240 cm (buitenmaat)

Voordelen van de Minibox

De Minibox is zeer handzaam doordat hij stekkerklaar wordt aangeleverd. Hij hoeft niet meer op maat te worden gezaagd, maar kan eenvoudig in elkaar worden gezet. Daarnaast zijn er nog meer voordelen te noemen voor de Minibox:

  • Kostenbesparend door energiezuinigheid
  • Stabiel
  • Snel geïnstalleerd
  • Maatwerk
  • Grote keuze in toebehoren

In welke branche wordt de Minibox gebruikt?

Doordat de Minibox eenvoudig is op te bouwen en af te breken en daarnaast eenvoudig uit te breiden is, is hij geschikt voor vele branches en toepassingen. Zowel in de particuliere sector voor het koelen van wijnen of etenswaar, als voor commercieel gebruik op kleine schaal. De Minibox kan worden gebruikt als koelcel, maar ook als vriescel. Deze modulaire koelcel wordt veel gezien bij bijvoorbeeld de slagerij, een restaurant, bakkerij, bloemenwinkel, supermarkt of apotheken.

Minibox kopen?

Wilt u meer weten over de Minibox of wilt u weten of deze ook binnen uw branche geschikt is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, wij adviseren u graag. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen.