Koelcel op maat

Koelcel op maat kopen

Naast de standaard Minibox koelcellen biedt Vicon Koeltechniek koelcellen op maat. Met deze maatwerk koelcellen kunt u zelf bepalen hoe groot de koelcel moet worden en hoe isolerend de koelcel moet worden. Bovendien kunt u zelf bepalen welke deur u in de koelcel wilt hebben en hoe de inrichting van de rekstellingen moet worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van een koelcel op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Koelcel voor iedere organisatie

Vicon Koeltechniek maakt koelcellen op maat voor iedere organisatie. Of het nu gaat om een koelcel voor een horeca onderneming met een relatief kleine ruimte of juist om een grote bloemenhandel waar een koelcel op maat gemaakt moet worden, Vicon Koeltechniek helpt u graag bij het samenstellen van een goede op maat gemaakte koelcel voor uw bedrijf. Vicon Koeltechniek is zeer sterk in het bedenken van de juiste koeltechnische oplossing voor iedere branche.

 

Een koelcel op maat naar uw wens

Als u een koelcel wilt kopen voor uw bedrijf is het fijn om goed advies te krijgen van iemand met kennis van zaken.

U koopt immers niet dagelijks een nieuwe koelcel. Vicon Koeltechniek komt graag bij u langs om samen met u de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wilt u extra dikke wanden, een extra koelceldeur, of brandwerende platen? Alles is mogelijk. Wij kunnen in bijna iedere ruimte een koelcel op maat plaatsen, van klein tot groot. Wij hebben veel ervaring met koeltechnische oplossingen bedenken voor verschillende branches.

Onze merken koelcellen

Vicon Koeltechniek werkt enkel met hoge kwaliteit koelcellen. Merken waar wij mee werken zijn onder andere:

Ieder merk koelcel heeft zijn eigen specificaties. Voor meer details over de koelcellen van de verschillende merken adviseren wij u graag.

Inrichting Koelcel

Als u een koelcel gaat kopen is het belangrijk om van te voren na te denken over de inrichting van de koelcel. Wilt u rekstellingen om al uw waar overzichtelijk op te kunnen bergen? Ook deze kunnen wij u op maat leveren. Wij adviseren u ook graag over welke koelceldeur voor uw bedrijf het best passend is. Een dikkere deur is beter isolerend, maar niet voor iedere bedrijf passend, soms kan een strokengordijn of draaideur misschien een betere optie zijn. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van uw koelcel en geven u hierin graag advies.

Daarnaast is het in verschillende branches zeer belangrijk om extra hygiene maatregelen te nemen. Zo zijn er panelen en vloeren verkrijgbaar met een speciale coating. Mocht u vragen hebben specifiek over hygiene, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Koelcel op maat aanschaffen?

We zijn u van dienst met kwalitatieve cellen met isolerende platen die duurzaamheid garanderen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Vicon Koeltechniek!