Koelcel horeca

Koelcel horeca
  • Koelcel horeca

Koelcel voor de horeca kopen

Een koelcel en de horeca: die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uw horeca onderneming heeft een goede, betrouwbare koelcel nodig om de versheid van uw ingrediënten te kunnen waarborgen. Alleen zo kunt u steeds de beste gerechten serveren en uw klanten tevreden blijven stellen.

Vicon Koeltechniek denkt graag met u mee over uw koelcel voor de horeca en adviseert u over de mogelijkheden. Bent u benieuwd wat wij u en uw onderneming in de horeca kunnen bieden? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kwalitatieve koelcel voor de horeca

Bij de inkoop van ingrediënten kiest u voor kwaliteit. Kies ook bij de aankoop van een horeca koelcel voor kwaliteit.

Kwaliteit van een koelcel uit zich bijvoorbeeld in het materiaal waarvan de koelcel gemaakt is, de isolatiewaarden van dit materiaal en het energieverbruik van het apparaat.

Prijs-kwaliteitverhouding

Van veel ondernemers in de horeca krijgen wij tevens vragen over de prijs-kwaliteitverhouding. Zij willen bijvoorbeeld weten of een duurdere koelcel nu echt een betere koop is dan een goedkopere koelcel.

Op deze vraag kunnen wij geen eenduidig antwoord geven. Het rendement van een koelcel hangt nauw samen met en is afhankelijk van de manier waarop u de koelcel wilt inzetten. Indien u bijvoorbeeld met een duurdere koelcel minder energie verbruikt, wint u het prijsverschil uiteindelijk terug in de energierekening.

Ook de frequentie en intensiteit van het gebruik van de koelcel spelen mee: wilt u de koelcel slechts als tweede opslag gaan gebruiken in het magazijn? Of is de koelcel bestemd als primaire bron van opslag, waar u steeds uw benodigde ingrediënten in- en uithaalt? Het regelmatig open- en dichtdoen van de koelceldeur heeft zijn weerslag op het energieverbruik van de koelcel.

Betrouwbare koelcel voor de horeca

Uw betrouwbare en voordelige koelcel voor de horeca vindt u bij Vicon Koeltechniek. Wij bieden uitsluitend koelcellen aan van betrouwbare merken. Wij begrijpen dat u als ondernemer in de horeca op uw koelcel moet kunnen vertrouwen, omdat de versheid van uw producten en dus het welslagen van uw gerechten van de koelcel afhangen. Een betrouwbare koelcel die wij vaak leveren binnen de horeca is de Isocab koelcel. Deze koelcel is zeer geschikt voor de horeca, omdat hij in alle gewenste maten leverbaar is en gemakkelijk in onderhoud is.

Advies over uw koelcel voor de horeca

Elk bedrijf binnen de horeca werkt met andere ingrediënten en op een andere wijze. Zo is ook de koelbehoefte van elk horeca bedrijf anders. Vicon heeft al veel ondernemingen binnen de horeca bijgestaan en geadviseerd over de aanschaf van de juiste koelcel.

Onze ervaring en expertise op het gebied van koeling voor kleine en grote bedrijven in verschillende branches maakt ons tot de juiste partner om u te adviseren over het type koelcel dat aansluit bij uw horeca onderneming.

Voor advies over welke koelcel het beste bij welk type horeca past, kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor andere vragen aangaande uw koelcel voor de horeca kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.