Blog

Koelcel te koop

Zoekt u een koelcel die te koop staat? Op het internet kunt u op de meest uiteenlopende advertentiesites terecht voor een koelcel die te koop wordt aangeboden. Echter, als u verzekerd wilt zijn van de hoogwaardige kwaliteit en de hoge mate van duurzaamheid van een koelcel die te koop wordt aangeboden, dan kunt u het beste gebruik maken van de diensten van een onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de koeltechniek.

Wij bieden altijd een passende koelcel te koop aan

Als u zoekt naar een koelcel die te koop staat, dan bent u aan het juiste adres bij Vicon BV. Wij hebben een jarenlange ervaring als leverancier van onder meer koel- en vriescellen. Wij hebben dan ook altijd een koelcel te koop staan die aan al uw wensen en eisen voldoet. Heeft u meer nodig dan de koelcel die wij te koop aanbieden binnen onze standaardmodellen? Dan kunnen wij een koelcel op maat maken tegen een scherp tarief.

Koelcel te koop voor de horeca

U bent op zoek naar een professionele koelcel voor de horeca? Vicon koeltechniek is een specialist in het verkopen, onderhouden en installeren van koelcellen en vriescellen voor de horeca. Als horeca ondernemer bent u in de meeste gevallen op zoek naar een koelcel op maat, ook Viconkoeltechniek heeft hier diversen mogelijkheden in. Zo kan er een standaard formaat geïnstalleerd worden maar kan deze ook op de centimeter na op maat gemaakt worden. Vrijblijvend koelcel of vriescel advies ontvangen? Vroom niet om één van onze koeltechniek specialisten te contacteren.

Contact

Bij Vicon wordt altijd een koelcel te koop aangeboden die volledig bij u en uw onderneming past. Wilt u weten wat wij u aan mogelijkheden kunnen bieden wanneer het gaat om een koelcel, welke wij u te koop kunnen aanbieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 06-33168351, mail naar info@viconkoeltechniek.nl of maak gebruik van het online contactformulier, ook voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Contact formulier