Blog

Koelcel prijs

De prijs van koelcellen kan per aanbieder heel sterk verschillen. Dit heeft niet alleen te maken met het feit dat er verschillende merken koelcellen op de markt zijn, maar ook doordat sommige aanbieders langer nodig hebben om de koelcellen en vriescellen op te bouwen en te installeren. De kosten worden op die manier hoger en daarmee wordt de prijs van de koelcel hoger. Vicon Koeltechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring met koel- en vriescellen. Met deze ervaring zijn we in staat om zo efficiënt mogelijk koelcellen en vriescellen te bouwen en te leveren. Op die manier kunnen we u een goedkope koelcel bieden. Benieuwd wat de koelcel prijs is voor de koelcel die u nodig heeft voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op, we helpen u graag om een koelcel te kopen voor uw bedrijf!

Aantrekkelijke koelcel prijs

Als u op zoek bent naar een goede koelcel prijs dan is het belangrijk om niet alleen te letten op de prijs. De kwaliteit van een koelcel mag ook niet uit het oog verloren worden. Het is belangrijk dat u dag in, dag uit op uw koelcel of vriescel kunt vertrouwen. Vicon Koeltechniek werkt daarom met betrouwbare merken zoals Isocab. Met dit merk is het mogelijk om een koelcel te kopen met een aantrekkelijke koelcel prijs en tegelijkertijd biedt dit merk de kwaliteit die u mag verwachten van een koelcel die dagelijks gebruikt wordt.

Vicon levert op die manier goedkope koelcellen waarmee u de komende jaren vooruit kunt. Bovendien kunt u desgewenst ook een servicepakket afnemen waarin preventief onderhoud wordt uitgevoerd en u korting krijgt op de koelcel onderdelen.

Vriescel prijs

Voor een vriescel geldt praktisch hetzelfde als voor de koelcellen; de prijzen lopen sterk uiteen, net als de kwaliteit. Weet als ondernemer of als manager wat u voor product in huis haalt. Laat u tijdens de aankoop van een vriescel goed adviseren door een betrouwbare leverancier. Vicon Koeltechniek helpt u hier graag verder mee. Ook met de installatie van de koelcel of vriescel helpen we u graag verder. Zo weet u zeker dat de vriescel op een goede manier geïnstalleerd is en dat de vriescel efficiënt gebruikt kan worden. De uiteindelijke kosten van een vriescel zijn namelijk niet alleen afhankelijk van de vriescel prijs, maar ook van de energiekosten van de vriescel.