Blog

Koelcel op maat

Een koelcel op maat is in bepaalde gevallen de enige oplossing om een koelcel binnen een bepaalde ruimte te kunnen realiseren. Zo kan het zijn dat de koelcel gerealiseerd dient te worden onder een schuin dak of het kan nodig zijn een ‘hap’ uit de koelcel te nemen om perfect binnen de beschikbare ruimte te passen. Een koelcel op maat kopen is dan de oplossing. Met een koelcel op maat bent u ervan verzekerd dat deze optimaal aan al uw wensen, eisen en behoeften voldoet. Voor een kwalitatief hoogwaardige koelcel op maat bent u van harte welkom bij Vicon koeltechniek.

Kies voor een betaalbare koelcel op maat

Veel mensen zijn van mening dat een koelcel op maat duizenden euro’s meer moet kosten dan een standaard koelcel. Vicon laat graag zien dat niets minder waar is. Wij kunnen een koelcel op maat realiseren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wanneer wij voor u een kwalitatief hoogwaardige en duurzame koelcel op maat maken, dan kunnen wij u garanderen dat deze werkelijk aan al uw wensen voldoet. Wij maken het ontwerp dat ook aan de hand van uw behoeften en eisen. Wij gaan graag met u in gesprek om de wensen voor een koelcel op maat met u te bespreken.

Koelcel op maat voor horeca ondernemers

Als horeca ondernemer bent afhankelijk van goede koelcellen en vriescellen om zo uw producten te waarborgen. De termen voor een horeca ondernemer als, gast is koning staan uiteraard erg hoog! Zo ook de kwaliteit van de koeltechnieken die zich in het pand bevinden. Wij van Vicon koeltechniek begrijpen dit natuurlijk volledig en willen onze klanten dan ook het beste advies geven met betrekking tot het op maat maken van uw koelcel of vriescel. Vrijblijvend koelcel advies of vriescel advies voor de horeca, vroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Voor een koelcel op maat bent u aan het juiste adres bij Vicon. Bij ons kunt u een koelcel op maat aanschaffen tegen de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Bel dan naar 06 – 33 16 83 51 of stuur een mail naar info@viconkoeltechniek.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Contact formulier