Blog

Koelcel kopen

Een koelcel is essentieel om de houdbaarheid van diverse producten te verlengen. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om etenswaar, maar ook voor producten zoals bloemen en planten kan een koelcel belangrijk zijn. Hiermee is een koelcel voor veel organisaties erg belangrijk om de kwaliteit te kunnen bieden die de klanten verwachten. Daarmee is het belangrijk om een koelcel te kopen die past bij de omvang van uw bedrijf en de intensiviteit waarmee de koelcel wordt gebruikt. Vicon Koeltechniek biedt u de hulp die u nodig heeft bij een koelcel kopen. We geven u graag advies over de afmetingen en de inrichting van de koelcel, maar bieden u ook hulp nadat de koelcel is opgeleverd. Lees hieronder meer over een koelcel kopen, of vraag direct een offerte aan.

Koelcel voor ieder bedrijf

Vicon Koeltechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring in de koeltechniek. Voor uiteenlopende bedrijven hebben we in de loop der jaren koelcellen en vriescellen geplaatst. Hierbij zijn zowel erg kleine als heel grote koelcellen de revue gepasseerd. Centraal bij iedere opdracht stond (en staat) de wens van de klant. Dit betekent dat we u luisteren naar de eisen die u stelt aan een koelcel en dat we u adviseren tijdens het proces van een koelcel kopen. Dit advies heeft onder andere betrekking op:

  • De afmetingen van de koelcel;
  • Het merk koelcel;
  • De inrichting van de koelcel;
  • De deur van de koelcel.

Naast deze voorbeelden zijn er nog andere factoren waarin we advies kunnen geven tijdens het aankoopproces. Op die manier kunt u een koelcel kopen waarmee u de komende jaren mee vooruit kunt. Bovendien letten we bij de advisering van de koelcel ook op het energieverbruik van de koelcel en/of vriescel.

Verschillen tussen de koelcellen

Wanneer u een koelcel voor de horeca koopt, dan heeft u waarschijnlijk andere wensen dan iemand die op zoek is naar een koelcel voor een specifieke industrie. De doorlooptijd van de te koelen producten is voor de horeca veel sneller dan in de industrie. De inrichting van een koelcel voor de horeca is dan ook vooral gericht op gebruiksgemak, terwijl een koelcel voor de industrie ook ingericht kan worden op het maximaliseren van de opslag. Bovendien zal de toegang voor een koelcel voor de horeca over het algemeen wat makkelijker te bedienen zijn. Iedere medewerker moet in- en uit kunnen lopen en bovendien gemakkelijk bij de producten kunnen. Ook staat hygiƫne hoog in het vaandel bij de horeca en daarmee zal een koelcel voor de horeca vaak ingericht zijn met rekstellingen waarin het voedsel goed opgeslagen kan worden en van de grond gehouden kan worden.

Een goedkope koelcel kopen

Vicon Koeltechniek biedt kwalitatieve koelcellen voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze ervaring en de warme relatie met onze leveranciers, zijn we in staat om relatief goedkope koelcellen aan te bieden. Tegelijkertijd kunt u verwachten dat u met uw nieuwe koelcel de komende jaren vooruit kunt en bovendien gebruik maakt van de meest recente technieken. Zo heeft u niet alleen in aanschaf een goedkope koelcel, maar ook in onderhoud en energieverbruik! Lees meer over een goedkope koelcel.

Advies bij een koelcel kopen

Met merken als Viessmann, Isobar en Isocab zijn we dus in staat om koelcellen en vriescellen aan te bieden die kwalitatief zijn en tegelijkertijd toch relatief goedkoop. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met het kopen van een betrouwbare koelcel waarvan u de komende jaren plezier heeft.