Koelcel deuren

Vriescel op maat, Vicon Koeltechniek, halfinliggende draaideur
 • Vriescel op maat, Vicon Koeltechniek, halfinliggende draaideur

Isothermische en bedrijfsdeuren

Vicon Koeltechniek biedt een compleet aanbod aan koel- en vriescel deuren. De verschillende deuren bieden voor iedere organisatie een passende oplossing op maat. Wordt de deur vaak gebruikt? Dan is het fijn als de deur licht is. Wordt de deur minder vaak gebruikt en is het belangrijk dat de isolatiewaarde niet verloren gaat bij de deur? Dan kan er beter gekozen worden voor een wat zwaardere koelcel. Bij Vicon Koeltechniek kunt u onder andere terecht voor deuren van het merk ISOCAB-ISOBAR. Deze merken bieden de volgende mogelijkheden voor koelcellen en vriescellen:

 1. Koel- en Vriesdraaideuren
 2. Lichte Koel- en Vriesschuifdeuren
 3. Zware Koel- en Vriesschuifdeuren
 4. Industriële Koel- en Vriesschuifdeuren

Offerte aanvragen

Voordelen van deuren van Vicon Koeltechniek

 • Snelle montage
 • Kwalitatief
 • Uitstekende thermische eigenschappen
 • Mogelijkheid tot CLEANsafe-coatings
Koelceldeuren, Vicon koeltechniek

Gebruiksvriendelijke koelceldeuren

Vicon Koeltechniek vind het belangrijk dat de koelceldeur passend is bij het gebruik van uw koelcel. 

Als u meerdere keren per uur uw koelcel of vriescel moet openen is een deurhendel niet de beste optie. Het openen van een koelcel met behulp van een hendel is zwaar en daarnaast zuigt de deur vacuüm waardoor het u veel moeite kost. Daarom zijn er ook schuifdeuren voor uw koelcel of vriescel verkrijgbaar. Wanneer u continue in en uit moet lopen is een flappengordijn een goede optie. Wij bekijken graag samen met u welke deur het best passend is in uw bedrijf en geven u graag een goed advies voor uw koelceldeur.

Vriescel of koelcel zonder drempel

Uit ervaring weten wij dat een drempel in een koelcel of vriescel onhandig en vertragend werkt. Wij vinden het belangrijk dat u gemakkelijk met karren en rolcontainers de koelcel in en uit kunt rijden. Wanneer u een koelcel aanschaft bij Vicon Koeltechniek bent u gegarandeerd van een koelcel of vriescel zonder drempel. De koelceldeur is aan de onderzijde zo afgewerkt dat er een minimale hoeveelheid koude lucht kan ontsnappen wanneer de koelceldeur is gesloten. De isolatiewaarde van al onze koelcellen is hoog.

Koelceldeuren naar wens samenstellen

Alle koelceldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende dikten, kleuren en uitvoeringen. U kunt uw deuren zelf samenstellen naar wens. Deze koelceldeuren zijn zowel geschikt voor gebruik bij een koelcel als bij een vriescel. Hierbij geven wij u de technische specificaties van hoogwaardige deuren zoals die verkrijgbaar zijn bij bijvoorbeeld merken als Isocab en Poly:

 • Dikte: 60 mm enkelvleugelig, 80 mm deubelvleugelig (voor positieve en negatieve temperaturen), 100 mm enkelvleugelig
 • Isolatie is met PUR-schuim
 • Lambdawaarde: 0,0223 W/mK
 • Afmetingen koelceldeur: minimaal 650×900 mm (enkelvleugelig) en maximaal 2330×3630 mm (dubbelvleugelig), andere maatvoering voor koelceldeuren is op aanvraag mogelijk.
 • Deurkozijn afwerking: standaard zijn deuren van aluminium, maar afwerking in PVC of RVS is ook mogelijk
 • Deurbeslag koelceldeur: draaihendel of isocab-hendel, zelfstellende scharnieren
 • Extra opties voor koelcel: Rond kijkvenster, aluminium voetstop, deurdranger, raildoorgang, geintegreerde RVS voetplaat

Maatwerk door Vicon Koeltechniek

Vicon Koeltechniek heeft ruime ervaring in de koeltechniek. Dankzij deze ervaring kunnen we u betrouwbaar advies geven over de deuren voor uw vries- of koelcel. Heeft u niet alleen vragen over de sluiting van een koelcel, maar wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van een nieuwe koelcel? Neem dan vrijblijvend contact op. We bieden u passende oplossingen voor een koelcel die past bij uw koelbehoefte. Of dit nu een kant-en-klare Minibox koelcel is of juist een koelcel op maat, Vicon Koeltechniek helpt u verder!