Blog

Isocab koelcellen – Een topmerk en ervaren partner

Het Belgische Isocab heeft ruim vier decennia ervaring met het maken van sandwichpanelen. Deze sandwichpanelen kunnen gezien worden als de basis voor iedere koel- en vriescel. De sandwichpanelen bepalen de mate waarin de isolatie van de koelcel op peil is. In dit artikel gaan we dieper in op de specificaties en specialiteiten van het merk Isocab.

Isocab koelcel = Kwaliteitsgarantie

Isocab heeft sinds haar oprichting in 1973 voor ogen om de beste kwaliteitsproducten te produceren. Dankzij deze mindset is Isocab in staat om iedere keer weer innoverende producten te realiseren voor koelcellen en vriescellen. Isocab waarborgt haar kwaliteit met een ISO 9001 certificaat. Praktisch houdt dit in dat de kwaliteit regelmatig getoetst wordt aan objectieve normen. De kwaliteit die Isocab biedt gaat niet ten koste van de financiële aantrekkelijkheid van het merk. Door efficiënt te werken en de relatief grote oplage van de sandwichpanelen en andere koelcelproducten, is Isocab in staat om nog steeds goedkope koelcellen aan te bieden aan haar afnemers.

Modulaire Isocab koelcellen

Isocab biedt naast complete koelcellen ook prefab systemen. Deze systemen kunnen eenvoudig op maat gemaakt worden. Dit betekent dat er voor iedere organisatie een geschikte koelcel gerealiseerd kan worden. Waar het ene bedrijf meer gebaat is bij een kleine koelcel met veel rekstellingen, heeft een andere organisatie juist meer baat bij een koelcel waar ruimte is voor meer verrijdbare boxen. Dankzij het advies van Vicon Koeltechniek in combinatie met de mogelijkheden die Isocab biedt, kunnen we voor ieder bedrijf een passende oplossing bieden. Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op voor een koelcel op maat.

Vicon Koeltechniek maakt de koelcellen zelf voor u op maat. In een aanvraag kunnen we uw wensen en beschikbare ruimte bespreken zodat we een koelcel kunnen maken die exact aansluit op uw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de zelfbouw koelcel en vriescel van Isocab.

Diversiteit aan deuren voor koelcellen en vriescellen

Niet alleen de afmetingen van een vriescel zijn afhankelijk van de wensen van een bedrijf. Ook het type deur is afhankelijk van de producten die gekoeld moeten worden en de hoeveelheid van de producten. Ook is het belangrijk dat de deuren goed passen bij de intensiteit van het gebruik. Als de deur van een koelcel vaak gebruikt wordt, dan is het fijn als de deur eenvoudig geopend kan worden. Wanneer de producten in de koelcel niet vaak aangesproken hoeven te worden, dan is een zware (en goed isolerende) deur aan te raden. Hier geven we graag een passend advies over!

Update over Isocab

Het Belgische Isocab is inmiddels samengegaan met Isobar. Samen gaan zij verder als Isomasters. Vicon Koeltechniek helpt u ook graag verder met deze kwaliteitsproducten.

Contact formulier