Producten

 

Koelcel kopen

Als specialist op het gebied van koeltechniek, biedt Vicon een grote diversiteit aan koelcellen en vriescellen aan. Van koelcellen op maat tot een kan ten klare vriescel die direct gebruikt kan worden om voedselmiddelen of andere producten te conserveren. Op basis van uw wensen kunnen we u advies geven om de juiste vriescel of koelcel te kopen. Bovenstaand vindt u drie verschillende productgroepen die we aanbieden. Lees meer per productgroep, of lees onderstaand meer over de factoren die een rol spelen wanneer u een koelcel gaat kopen.

Aandachtspunten bij een vries- of koelcel kopen

Als u een koelcel gaat kopen dan is het belangrijk om aandacht te schenken aan een aantal factoren. Deze factoren hebben invloed op het gebruiksgemak, de levensduur en het energieverbruik van de koelcel die u gaat gebruiken. Onderstaand hebben we een korte introductie gegeven van de belangrijkste factoren die een rol spelen in het aankoopproces van koelinstallatie.

Beschikbare ruimte voor de koelcel

Wanneer u op zoek bent naar een koelcel die u wilt gebruiken in een loods of bedrijfshal, dan heeft u over het algemeen meer ruimte dan een horecaondernemer die zoveel mogelijk ruimte wil vrijmaken voor klanten. Toch is het voor u net zo belangrijk als voor de horecaondernemer om efficiënt met de beschikbare ruimte om te gaan. Daarom kunt u bij Vicon Koeltechniek kiezen voor een koelcel op maat. We inventariseren dan de beschikbare ruimte en maken voor u een koelcel of vriescel die exact past op de ruimte die u voor ogen heeft.

Duurzaamheid koelcel

Een koelcel kopen is een investering die u niet ieder jaar doet. Het liefst blijft u zolang mogelijk met de koelcel werken en houdt u de energiekosten zoveel mogelijk beperkt. Vicon Koeltechniek adviseert u daarom ook op het gebied van duurzaamheid. Allereerst letten we hierbij op de levensduur van de koelcellen, maar we letten ook op het energieverbruik. Zo maken we gebruik van de meest efficiënte koelinstallaties.

Gebruiksvriendelijkheid van de koelcel

Afhankelijk van het gebruik van de koel- of vriescel, is het voor de gebruiksvriendelijkheid fijn om te kiezen voor rekstellingen of voor een deur die geschikt is voor intensief gebruik. Ook denken we graag met u mee over de inrichting van de koelcel en de wettelijke eisen die hieraan gesteld worden om de hygiëne te waarborgen. Dit laatste geldt met name voor voedingsmiddelen, maar ook voor andere producten helpen we u graag om de gebruiksvriendelijkheid van de koelcel zo hoog mogelijk te maken.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd welke koelcel of vriescel het beste past bij uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder om uw wensen in kaart te brengen en een passend product te vinden voor uw bedrijf! Vicon maakt gebruik van hoog gewaardeerde merken en dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om efficiënt te werken en daarmee goedkope koelcellen aan te bieden.

Nieuws

Meer nieuwsartikelen

Certificering

Bureau Veritas