Koelcel horeca

Geplaatst op 14:17 door 

In de horeca is kwaliteit en versheid van voedingsmiddelen erg belangrijk; klanten baseren er hun mening op. Het is echter niet altijd mogelijk om dagelijks verse producten in huis te halen. Daarom is een betrouwbare koelcel in de horeca erg belangrijk. Vicon Koeltechniek heeft een breed assortiment koelcellen en vriescellen. Ook voor een horeca koelcel kunt u bij Vicon terecht. We helpen u graag verder met de aankoop van een goede koelcel voor uw horeca onderneming. Neem vrijblijvend contact op met Vicon Koeltechniek!

Een koelcel op maat in de horeca

In de horeca is voldoende ruimte belangrijk. Dit betekent allereerst dat u genoeg ruimte in de koelcel nodig heeft, maar tegelijkertijd betekent het ook dat u ruimte nodig heeft in de keuken. Deze ruimte mag niet ten koste gaan van een te grote koelcel. Daarom is het fijn als er een koelcel op maat komt die exact is afgestemd op uw wensen. De koelcellen waar we horeca ondernemingen vaak mee helpen zijn Isocab koelcellen. Deze koelcellen zijn van Belgische makelijk en kunnen op maat gemaakt worden. Vicon komt deze koelcellen graag voor u installeren zodat u lange tijd kunt genieten van een koelcel op maat in de horeca!

Een betaalbare koelcel voor in de horeca

Een koelcel kopen wordt vaak ervaren als een forse investering. Toch is het een onderdeel dat niet mag missen in een goede keuken. We helpen u daarom graag bij het kopen van een koelcel die niet te duur is, maar wel de kwalitet biedt die u nodig heeft. Op die manier kunt u een relatief goedkope vriescel op koelcel kopen voor uw café, restaurant of snackbar.

Gebruiksvriendelijke koelcel

Een horeca koelcel wordt over het algemeen intensief gebruikt. Veel intensiever dan koelcellen in andere branches (bijvoorbeeld laboratoria). Daarom is het belangrijk dat de gebruiksvriendelijkheid van de koelcellen in de horeca op peil zijn. Een groot onderdeel hiervan is de deur van de koelcel. Hoe eenvoudig kan een deur geopend worden en gaat dit dan ten koste van de energiezuinigheid? Dat zijn vragen waar we u antwoord op kunnen geven als u een koelcel voor de horeca gaat kopen. Ook kunnen we u adviseren op het gebied van eventuele rekken in de koelcel.

Contact

Heeft u nog een koelcel voor in de horeca nodig en bent u op zoek naar de meest betrouwbare partner die u een uitstekende koelcel voor in de horeca kan leveren tegen een scherpe prijs? Wij zijn gegarandeerd de beste keuze. Bel voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte naar 06-33168351,of mail ons direct en maak gebruik van het online contactformulier.

Geplaatst in Koelcel-Vriescel

Nieuws

Meer nieuwsartikelen

Certificering

Bureau Veritas